Вести што го содржат тагот Аеродром

Македонците слетаа во Краков

Македонската репрезентација пристина на своето одредиште

Прочитај повеќе

Вардар доби 20.000 евра од општина Аеродром

Финансиска помош за актуелниот првак

Прочитај повеќе

Прво засилување за Аеродром

Скопскиот тим се екипира за следната сезона

Прочитај повеќе

Скопје опстана во Супер лига на седмерци

Голема драма во „Автокоманда“ , се шутираа пенали за место во Супер лига

Прочитај повеќе

Кој во Супер лига: Денеска се игра најважниот меч

Три екипи се кандидати за двете последни места влез во Супер лига

Прочитај повеќе