Вести што го содржат тагот Лазаров

Лазаров ќе биде предавач на „Handball 4 All"

Ново издание на меѓународниот проект

Прочитај повеќе

Лазаров: Треба да бидеме задоволни

Изјава на селекторот Кирил Лазаров за мундијалската жрепка

Прочитај повеќе

Лазаров: Имаме лош менталитет, но имаме и големо срце!

Селекторот задоволен од конечниот епилог и играта на македонскиот тим

Прочитај повеќе

Две измени во составот на Лазаров

Македонија вечерва игра меч на сѐ или ништо

Прочитај повеќе

Лазаров: Ќе се бориме до крај!

Изјава на селекторот Лазаров по вчерашниот натпревар

Прочитај повеќе