Вести што го содржат тагот Мелзунген

Парондо доби нов договор

Шпанскиот стратег доби предвремено продолжување на договорот

Прочитај повеќе

„Стаклениот“ Хрват, повторно се повреди

Не одигра ни 60 минути вкупно, а ќе мора на нова долга пауза

Прочитај повеќе

Заврши магијата на Парондо и Криштопанс

Мелзунген за момент се опушти и веднаш плати висока сметка

Прочитај повеќе

Парондо направи ѕвер од Мелзунген

Мелзунген го среди Кил и тоа како гостин

Прочитај повеќе

Кога ќе му тргне на Криштопанс

Бундеслигата влегува во ритам. Во ритам влезе и Даинис Криштопанс

Прочитај повеќе