Вести што го содржат тагот Кастамону

Два турски клуба во криза, во едниот играат Македонки

Два познати турски клуба на прагот на криза

Прочитај повеќе

Заврши една од најдолгите и најцрните серии во ЛШ

Имаа играчи како Радичевиќ, Мехмедовиќ, Рајичиќ, па интернационалки од Бразил, Данска, Ангола, но никако не можеа да победат

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Класично „испраќање“ по семки

Словенката Ана Грос одигра потег што вреди да се погледне повеќе пати

Прочитај повеќе

Кастамону и Томсен се разделија

Резултатите не беа според вкусот на турскиот тим

Прочитај повеќе