Вести што го содржат тагот Молтен

Олимпијадата ќе се игра со црвена топка

Јапонците дизајнираа топка за Париз 2024

Прочитај повеќе

Новата топка има иднина

Продуктот на јапонскиот Молтен нема да биде избришан од ракометот, но...

Прочитај повеќе

Ремили против новата топка, Молтен му одговори

Французинот со остра критика за новата самолеплива топка

Прочитај повеќе

Историски момент во Скопје, прв пат топка без лепак

Нови правила и нови топки ќе бидат во игра на мундијалот во Македонија

Прочитај повеќе