Вести што го содржат тагот Хасан Мустафа

Попушти трибината на „Хасан Мустафа“, десетици повредени

Се сруши трибина во салата која го носи името на претседателот на Светската ракометна федерација

Прочитај повеќе

Комплекс Тоалети Хасан Мустафа

Замалек си најде начин како да се „закачи“ со претседателот на ИХФ

Прочитај повеќе

Мустафа: СП ќе остане со 32 екипи

ИХФ нема да го менува моделот по кој се игра мундијалот

Прочитај повеќе

СП ќе се игра во сала „Хасан Мустафа“

Огромна чест за претседателот на ИХФ во родниот Египет

Прочитај повеќе