Вести што го содржат тагот Прилеп

Мулти Есенс го преслуша финскиот Кокс!

Голема победа за младиот македонски проект

Прочитај повеќе

T. Пролет доминантно со Е. Пелистер 2

Скопскиот состав не му остави многу простор за игра на вториот битолски тим

Прочитај повеќе

Резо Чантурија заминува за Германија!

Грузискиот Македонец по 19 години заминува на нова печалба

Прочитај повеќе

Прилеп го претстави новиот тренер

Нов кормилар во прилепскиот тим

Прочитај повеќе

Прилепчани спремни за меморијалот „Миле Нешкоски“

Во август во Прилеп ќе се одржи осмиот меморијален турнир „Миле Нешкоски“

Прочитај повеќе