Вести што го содржат тагот Подготовки

Март во знакот на репрезентациите

Март ќе биде резервиран за настапите на репрезентациите

Прочитај повеќе

Охрид прв истрча на тренинг во 2024

Први на тренинг во 2024

Прочитај повеќе

Митревски: Беше напорно, но целта е исполнета

Краток осврт на капитенот на репрезентацијата Никола Митревски

Прочитај повеќе

Македонија подобра од Црна Гора по 60 минути

Македонија и Црна Гора одиграа тест натпревар во Стара Пазова

Прочитај повеќе

Пристигна и Митревски, екипата е комплетна

Репрезентацијата на Македонија се комплетираше

Прочитај повеќе