Вести што го содржат тагот Шах

Зимски јуниорски шаховски камп на ШК АЛКАЛОИД, Кирил Николовски на делба на второ место во Параќин

Слободните денови од зимскиот распуст за учениците беа искористени за нови подготвителни активности за младите шахисти на ШК Алкалоид.

Прочитај повеќе

​ШК Алкалоид заокружи уште една успешна година

Фармацевтите задоволни со своите постигнувања на спортски план

Прочитај повеќе

Тони Лазов освои велемајсторска норма на Европското екипно првенство во шах

Eкипно првенство во шах, на кое настапија и репрезентациите на Македонија.

Прочитај повеќе

Шахистите на ШК Алкалоид ќе настапат за македонските репрезентации на претстојното ЕП во екипна конкуренција

ЕП во екипна конкуренција

Прочитај повеќе

ВМ Трајко Недев: Наградите ќе ги донирам за развој на младинскиот шах

Широкоград потех на велемајсторот

Прочитај повеќе