Вести што го содржат тагот Суспензија

Портнер пред долга суспензија

И „Б“ примероците на швајцарскиот голман се позитивни

Прочитај повеќе

Суспензија од една година за Кајганиќ

Висока казна за директорот на црвено-белите

Прочитај повеќе

Заврши суперлигашката авантура за Аеродром

Аеродром ја заврши својата суперлигашка авантура

Прочитај повеќе

И Келце го суспендираше Конку

Не е во плановите на Келце во блиска иднина

Прочитај повеќе

Се разделија Ненадиќ и Веспрем

Суспензијата заменета со раскин на договорот

Прочитај повеќе