Вести што го содржат тагот М20

Кадетите отвораат со Германија, јуниорите со Хрватска

Сите репрезентации ќе треба да одиграат по 8 натпревари за 11 дена

Прочитај повеќе

По каков систем ќе играат јуниорите и кадетите на ЕП 2024

ЕХФ дизајнираше специјален систем на натпреварување за М18 и М20 првенствата, први што ќе се играат со по 24 репрезентации

Прочитај повеќе

Јуниорите на тежок испит на ЕП 2024

Јуниорската репрезентација дозна со кого ќе дели мегдан во Прелиминарната рунда на ЕП 2024

Прочитај повеќе

Кадетите и Јуниорите ги добија „шеширите“

М18 и М20 репрезентациите ги добија шеширите, во четврток ќе ги добијат и противниците за ЕП 2024

Прочитај повеќе

Кадетите и јуниорите чекаат ждрепка за ЕП 2024

Македонските репрезентации од М18 и М20 Генерацијата наскоро ќе ги добијат противниците за ЕХФ Еуро

Прочитај повеќе