Вести што го содржат тагот М18

Кадетите отвораат со Германија, јуниорите со Хрватска

Сите репрезентации ќе треба да одиграат по 8 натпревари за 11 дена

Прочитај повеќе

По каков систем ќе играат јуниорите и кадетите на ЕП 2024

ЕХФ дизајнираше специјален систем на натпреварување за М18 и М20 првенствата, први што ќе се играат со по 24 репрезентации

Прочитај повеќе

Кадетите и Јуниорите ги добија „шеширите“

М18 и М20 репрезентациите ги добија шеширите, во четврток ќе ги добијат и противниците за ЕП 2024

Прочитај повеќе

Кадетите и јуниорите чекаат ждрепка за ЕП 2024

Македонските репрезентации од М18 и М20 Генерацијата наскоро ќе ги добијат противниците за ЕХФ Еуро

Прочитај повеќе

M18 Скопје: Швајцарија лесно на крај со Косово

Почнаа квалификациите за М18 ЕХФ Еуро во Скопје

Прочитај повеќе