Вести што го содржат тагот Словенија

Шведска ја разби Словенија за прва виза за главна рунда

Познат еден патник во главната рунда

Прочитај повеќе

Мини сензација на стартот: „Падна“ Данска

Одиграни првите натпревари на Европското првенство

Прочитај повеќе

Борис Дениќ покрај Зорман ќе ја враќа Словенија на вистинскиот пат

Урош Зорман доби нов советник, Б репрезентацијата нов селектор

Прочитај повеќе

Се повреди ѕвездата на чудото на ЕП

Островјаните беа блиску и до втора сензација на ЕП

Прочитај повеќе

Словенија се повлече среде Медитерански игри

Проблеми со Ковид 19

Прочитај повеќе