Вести што го содржат тагот Ждрепка

Македонија одбра противници за СП 2024!

Македонија ги доби противниците за Светскто јуниорско првенство што во јуни ќе се игра кај нас

Прочитај повеќе

Македонија во втор шешир, утре ждрепка за СП

Утре ќе се одржи ждрепката за СП Македонија 2024

Прочитај повеќе

Македонија во „Балтичка“ група

Ждрепка за квалификациите за ЕП 2026

Прочитај повеќе

Денеска, ждрепка за ЕП 2026, каде да гледате?

Денеска во Копенхаген ќе се одржи ждрепката за Квалификациите за ЕП 2026

Прочитај повеќе

Конференција на генерални секретари: ЕП, ранкинзи и големата ждрепка

Копенхаген е во центарот на ракометната јавност

Прочитај повеќе