Вести што го содржат тагот Иван Чупиќ

Загреб првак, Чупиќ го одигра последниот меч

Последни 60 минути во кариерата на легендарното крило

Прочитај повеќе

Иван Чупиќ оди во ракометна пензија

Иван Чупиќ влегува во се поголемото друштво на млади пензионери

Прочитај повеќе

Последна сезона на Чупиќ во Вардар?

Хрватското крило ја игра четвртата сезона во редовите на Вардар. Дали ќе има петта сезона, засега не се знае

Прочитај повеќе

Вардар стартува без Чупиќ

Засега само Хрватот најавил дека ќе доцни на подготовките

Прочитај повеќе

Чупиќ останува во Вардар

Убава вест од „црвено-црниот“ табор

Прочитај повеќе