Вести што го содржат тагот Пензија

Иван Чупиќ оди во ракометна пензија

Иван Чупиќ влегува во се поголемото друштво на млади пензионери

Прочитај повеќе

Шпанската и вардарова легенда кажа СТОП!

Уште едно големо име става крај на кариерата

Прочитај повеќе

Париз ќе биде збогум за уште една легенда

Речиси е комплетирана сметната на славната генерација на Франција

Прочитај повеќе

И Македонките ја испратија Марта Манге во пензија

Дресот со бројот „9“ на Марта Манге, повлечен од упореба во женската репрезентација на Шпанија

Прочитај повеќе

Словенците испраќаат во пензија своја легенда

Уште едно познато име ја завршува ракометната кариера во јуни

Прочитај повеќе