Вести што го содржат тагот Лига на шампиони

14-те нули, лекција за памет(ење)

Сезоната што во Битола се очекуваше 18 години, не заврши како што се очекуваше

Прочитај повеќе

Е. Пелистер со пола тим во Колстад

Е. Пелистер денеска ќе игра со втор тим во последниот меч од Лигата на шампионите

Прочитај повеќе

ЛШ: Кил, ПСЖ, Е. Пелистер... Каде да гледате?

Денеска три натпревари од вкупно четири ќе бидат директно емитувани и во Македонија

Прочитај повеќе

Тринаесетката не беше среќна, Е. Пелистер остана на нула

Е. Пелистер остана без освоен бод и по 13 одиграни кола во Лигата на шампионите

Прочитај повеќе

ЛШ: Е. Пелистер во Кил, каде да гледате?

Денеска ќе се комплетира 12 коло од Лигата на шампионите

Прочитај повеќе