Вести што го содржат тагот Никола Карабатиќ

ПСЖ по потписи од браќата Карабатиќ

Парискиот клуб сака да го задржи најпознатиот братски тандем во своите редови

Прочитај повеќе

Карабатиќ ги пропушта Келн и СП Египет

Некогаш најдобриот светски играч ќе ги пропушти следните два големи настани

Прочитај повеќе

Карабатиќ: Како во сценарио за апокалипса

Најпознатиот ракометар за корона вирус

Прочитај повеќе