Вести што го содржат тагот Тренери

Тренерите во Охрид по лиценца

Тренерски семинар за добивање на лиценца за следната сезона се одржува во Охрид

Прочитај повеќе

Трансфери: Португалскиот селектор ќе го води Целје

Поглед кон тренерската вртелешка во Европа

Прочитај повеќе

Лазаров ќе биде предавач на „Handball 4 All"

Ново издание на меѓународниот проект

Прочитај повеќе

Македонски тренери обновија ЕХФ Мастер лиценци

Македонски тренери гости во Врњачка Бања

Прочитај повеќе

Веспрем го краде Пасквал, Дејвис пред трансфер во Динамо

Тренерски смени на повидок

Прочитај повеќе