Вести што го содржат тагот Драган Ѓукиќ

Драган Ѓукиќ нов селектор на Израел

Познато име ќе ја преземе репрезентацијата на Израел

Прочитај повеќе

Ѓукиќ ја одведе Татабања во Европа и го спаси проектот

Татабања е на бод од Европа, а проектот е „спасен“

Прочитај повеќе

КОЛУМНА: Пусти нек траје

Колумна на Драган Ѓукиќ

Прочитај повеќе

Татабања со екс селектор на Македонија во Битола

Унгарскиот клуб го решава тренерското прашање со агажман на поранешен тренер на Вардар и на репрезентацијата на Македонија

Прочитај повеќе

ДРАГАН ЃУКИЌ АНАЛИЗА: Le Roi Est Mort, Vive Le Roi!

Завршна анализа на Драган Ѓукиќ на Европското првенство во Данска

Прочитај повеќе