Вести што го содржат тагот Супер Куп

E. Пелистер сервираше разочарување

Сумирани впечатоци од првото одмерување на силите меѓу стариот и новиот шампион

Прочитај повеќе

Ладење за шампионот, првиот пехар е за Вардар

Црвено црните се победници на Супер Куп 2023

Прочитај повеќе

Гледајте денеска: Вардар и Е. Пелистер по првиот пехар

Денеска во Струмица ќе се игра Супер Куп на Македонија

Прочитај повеќе

Се мобилизираат и Комити и Чкембари

Ќе биде жешко утре во Струмица

Прочитај повеќе

Е. Пелистер - Вардар, за 150 денари!

Билети за Супер Куп

Прочитај повеќе