Вести што го содржат тагот Трансфери

Е. Пелистер раскина и со Каспер Кисум

Заврши скандинавската приказна, си замина и другиот дански играч

Прочитај повеќе

Трансфери, вести, занимливости: Епско полуфинале, нови договори

Трансфери, вести, занимливости

Прочитај повеќе

ТРАНСФЕРИ: Елисон, Бергендал, Дармул

Погледнете ги најновите и најатрактивните трансфери и трансфер поврзани вести

Прочитај повеќе

Трансфери: Калараш, Македа, Кукиќ, Брозовиќ

Погледнете ги најновите и најатрактивните трансфери во моментов

Прочитај повеќе

ИХФ го „извиси“ Сенегал

Двете нови ѕвезди на Сенегал не добија право на настап

Прочитај повеќе