Вести што го содржат тагот ЕХФ Куп

Ѓ. Петров чека противник за 1/4 финале

Македонскиот тим во вторник ќе го дознае противникот за 1/4 финалето на ЕХФ Европскиот Куп

Прочитај повеќе

Ѓорче Петров од втор шешир во 1/8 финале

Ѓорче Петров има список на можни противници за 1/8 финалето на ЕХФ Европскиот Куп

Прочитај повеќе

Ѓорче Петров во 1/8 финалето на ЕХФ Куп!

Македонскиот тим и во 2024 ќе игра европски натпревари

Прочитај повеќе

Ѓ. Петров со гостинска победа во ЕХФ Европскиот Куп!

Македонскиот тим со победа се враќа од Белгија

Прочитај повеќе

ГРК Тиквеш елиминиран од ЕХФ Куп

Кавадарчани не ја одбранија предноста од првиот натпревар

Прочитај повеќе