Вести што го содржат тагот Трансфер

Вуко Борозан има нов тим

Црногорскиот ас договори нов трансфер

Прочитај повеќе

Брестовац ја презема Ал Сафа

Од клупата на Емирати до клупата на Ал Сафа

Прочитај повеќе

Хрватски бек пред потпис со Охрид

Хрватски десен бек пред преселба во Охрид

Прочитај повеќе

Се реактивираше на 49 години

Поранешен голман на Кил, Флензбург, РНЛ повторно ќе брани и тоа на 49 годишна возраст

Прочитај повеќе

Мега засилување за Војводина

Српскиот шампион доведе капиталец во своите редови

Прочитај повеќе