Вести што го содржат тагот Трансфер

Динамо остана без уште еден познат играч

Противникот на битолчани остана без уште еден познат играч

Прочитај повеќе

Брат на ол стар бек доаѓа во Бутел Скопје

Египетски бек доаѓа во Бутел Скопје

Прочитај повеќе

Атанасовски во новиот тим на Андоновски

Нов клуб за македонскиот пикер

Прочитај повеќе

Мишевски оди кај Колев во Франција

Марко Мишевски по втор пат ќе игра како интернационалец

Прочитај повеќе

Колку плати Кил за Андреас Волф?

Германскиот Кил беше блиску до рекорден трансфер

Прочитај повеќе