Вести што го содржат тагот Келце

Душебаев продолжува со Келце

Шпанскиот бек го продолжува престојот во Полска

Прочитај повеќе

Кил и Магдебург во трка по Волф

Германскиот репрезентативен голман е желба на два силни клубови

Прочитај повеќе

Голем „дил“ меѓу Келце и Нант

Две познати имиња од Нант во Келце, едно во спротивен правец

Прочитај повеќе

Ни Кил ни Барса, туку Келце

Белоускиот пивот потпиша нов договор со полскиот вицешампион

Прочитај повеќе

Еуфорија е мал збор: Висла е нов шампион!

Уште еднаш пеналите кобни за Келце

Прочитај повеќе