Вести што го содржат тагот Јуниори

Стојановиќ одбра јуниорски тим за Трофеј Карпати

Јуниорите ќе се тестираат на Трофеј Карпати

Прочитај повеќе

Јуниорите супериорни против турските врсници

Контролни натпревари на јуниорската репрезентација

Прочитај повеќе

Младинците на два теста со Турција, објавен составот

Јуниорската репрезентација на контрола во Турција

Прочитај повеќе

Кадетите денеска против Романија, каде да гледате?

Втор меч на новата кадетска репрезентација на Македонија

Прочитај повеќе

Исполнето шаховско лето за јуниорите на ШК Алкалоид

Исполнето шаховско лето за јуниорите на ШК Алкалоид

Прочитај повеќе