Вести што го содржат тагот ЕХФ ЕУРО

Висок пораз на кадетките на стартот на ЕП

Македонија запиша висок пораз во првото коло од ЕХФ Еуро

Прочитај повеќе

Нов пораз, следи меч за 15 место

Македонија ќе се бори за избегнување на последното место на ЕХФ Еуро во Романија

Прочитај повеќе

Грчевски прозива, што ги чека кадетките?

Кадетките наскоро ја почнуваат својата прва евро-авантура

Прочитај повеќе

Со кого ќе вкрсти Македонија во разигрувањето?

Македонија ќе разигрува за пласман од 9-16 место на јуниорското ЕХФ Еуро

Прочитај повеќе

Јуниорките против сребрените од Скопје, каде да гледате?

Македонија денеска ќе игра со светскиот вицешампион

Прочитај повеќе