Вести што го содржат тагот Пролет

Мулти Есенс во финале во Прилеп!

Мулти Есенс го преслуша Т. Пролет и ќе игра за победнички пехар во Прилеп

Прочитај повеќе

Т. Пролет се поднови со пет таленти од Мулти Есенс

Пет млади ракометари од Мулти Есенс преминаа во редовите на Тинекс Пролет

Прочитај повеќе

Т. Пролет ангажираше уште еден пикер

Тинекс Пролет ангажираше уште еден линиски напаѓач

Прочитај повеќе

T. Пролет најде замена за Аларов

Пролет најде замена за пикерот кој замина во Вардар

Прочитај повеќе

Т. Пролет го продолжи договорот со голманот Михаљевиќ

Скопскиот тим задоволен од голманот, ќе остане и во следната сезона

Прочитај повеќе