Популарни вести

Нов, подобар или само нашминкан ракомет?

Четири новитети во ракометот ќе има од следната сезона. Ќе го направат ли поубав за гледање или само ќе го преоблечат?

Прочитај повеќе

Кога Столе трча, салата се тресе, а стаклата пукаат

Столе Стоилов го одигра последниот натпревар во дресот на репрезентацијата

Прочитај повеќе

Што ќе значат санкциите што ЕХФ ги донесе?

ЕХФ по препораката на Меѓународниот Олимписки Комитет ги суспендираше руските и белоруските клубови, репрезентации и службени лица

Прочитај повеќе

АНАЛИЗА: Контролата на темпото, база на новиот ракомет

Деталните анализи велат дека брзиот ракомет веќе не е модерен. Има нов модерен ракомет

Прочитај повеќе

КОЛУМНА: Пусти нек траје

Колумна на Драган Ѓукиќ

Прочитај повеќе