Вести од Занимливости

АПЛИКАЦИЈА: Научете ги до детал новите правила

ИХФ објави апликација со детално објаснување на новите правила

Прочитај повеќе

Што се случи со моќната Куба?

И порано и сега имаат ракометари од светска класа. Но, загубија и од Мексико

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Химната за ЕП Македонија, Словенија, Ц. Гора

Погледнете го спотот и послушајте ја песната што ќе биде химна на ЕП 2022

Прочитај повеќе

Комплекс Тоалети Хасан Мустафа

Замалек си најде начин како да се „закачи“ со претседателот на ИХФ

Прочитај повеќе

Не ни симболика... Неaгу казнета со 200 евра

Романската федерација реагираше на постовите на ФБ на четирикратниот ИХФ играч на годината

Прочитај повеќе