Вести од Занимливости

ФОТО: Играчи што „бодат“ очи на СП

На мундијалот во Скопје има неколку играчи што се истакнуваат со своите физички предиспозиции

Прочитај повеќе

Ла каса де Хендбал

Македонија во јануари ќе си има работа со репрезентација што тргнува по нов модерен пат

Прочитај повеќе

Кој е најпопуларен ракометар на светот?

Само еден играч ја има поминато границата од 1.000.000 следбеници на ФБ

Прочитај повеќе

ХОЛАНДИЈА: Летечкиот Стеинс и сменетиот чип

Со кого ќе си имаме работа на СП 2023 - Холандија

Прочитај повеќе

КАРМА: Македонија пак против нови селектори

Против кого ќе играме на Светското првенство во Полска и Шведска

Прочитај повеќе