Вести од месец Јули, 2022

Висок пораз и четврто место во група за Македонија

Македонија на ЕХФ Шампионатот во Варна, ќе разигрува за пласман од 5-8 место

Прочитај повеќе

Поднесено обвинение за убиството на Денис Тот

Заврши истражната постапка, поднесено обвинение

Прочитај повеќе

Нема полуфинале за Македонија

Натпреварот меѓу Македонија и Швајцарија нема да смени ништо на табелата

Прочитај повеќе

Египет на мака да ги задржи играчите

Африканскиот шампион има што да понуди за европскиот пазар

Прочитај повеќе

Македонија ослабена против Швајцарија

Еден од „повозрасните“ денеска нема да може да помогне

Прочитај повеќе