Вести од месец Февруари, 2022

Вардар со Додиќ, но без Гаџа против ППД Загреб

Вардар вечерва ќе игра против ППД Загреб

Прочитај повеќе

Е. Пелистер сега (ќе) брка прво место!

Вчерашните резултати беа во полза на битолскиот клуб

Прочитај повеќе

Уште една, многу важна победа за Е. Пелистер

Нова голема победа за битолскиот тим во Европската лига

Прочитај повеќе

Металург службено ги загуби натпреварите

Неодиграните натпревари на Металург се регистрирани со службен резултат

Прочитај повеќе

Е. Пелистер денеска без двајца играчи

Битолчани хендикепирани во битката за второто место со Кањељас и „друштвото“

Прочитај повеќе