Вести од месец Декември, 2022

Битола ќе добие нова сала

Се отвори приказната за нова сала во Битола

Прочитај повеќе

Охрид се раздели со двајца македонски играчи

Охрид спогодбено раскина со двајца домашни ракометари

Прочитај повеќе

Билетите во Краков, како „алва“, но само за едната група

Едната група во Краков е популарна, другата - не

Прочитај повеќе

Македонија ќе се загрева со Ц. Гора, познат составот на противникот

Македонија и Црна Гора ќе спарингуваат на Маврово

Прочитај повеќе

Попушти трибината на „Хасан Мустафа“, десетици повредени

Се сруши трибина во салата која го носи името на претседателот на Светската ракометна федерација

Прочитај повеќе