Вести од месец Декември, 2022

Георгиевски: На вистински пат сме, но треба трпение

Гоце Георгиевски сега има улога и да ги внесе помладите во новата репрезентативна приказна

Прочитај повеќе

Минимален пораз на вториот меч

Втор контролен натпревар на репрезентациите на Македонија и на Црна Гора на Маврово

Прочитај повеќе

Кадетите поразени од Германија

Кадетската репрезентација на Германија поуспешна на денешниот меч со македонската репрезентација

Прочитај повеќе

Ден поблиску до мечот на „Сите Ѕвезди“

Спектаклот „Сите ѕвезди“ промовиран и со прес конференција

Прочитај повеќе

Избор на АМС: РФМ нај федерација, Лазаров со титула великан

Ракометот собра четири престижни награди во изборот на спортисти на годината

Прочитај повеќе