Вести од месец Декември, 2021

Никола Карабатиќ е Ковид позитивен

Четири француски ракометари ќе ја пропуштат првата фаза од подготовките, тројца од нив се Ковид позитивни

Прочитај повеќе

Зорман не е конкурент за тренер на Вардар

Пропаѓа и втората можност Словенецот да го преземе кормилото на македонскиот клуб

Прочитај повеќе

Две ѕвезди отпаднаа за ЕП 2022!

Силни удари за репрезентациите на Норвешка и Франција

Прочитај повеќе

Трансфери: Германија му верува на Гисласон, Берлин на Андерсон...

Селектиравме дел од поинтересните трансфери од ракометниот свет

Прочитај повеќе

Ковид ја поткачи данската Лига

Речиси цело коло во првеснтвото на Данска беше одложено

Прочитај повеќе