Вести од месец Декември, 2021

2021: Лазаров, Вујовиќ, СИСТЕМ...

Денеска ја испраќаме 2021 во историја

Прочитај повеќе

Македонец стана тренер на австриски Ферлах

Макеодонскиот интернационалец, своевремено и репрезентативец ја презема клупата на австрискиот тим Ферлах

Прочитај повеќе

Данска рефундираше 11.000 билети

Данска има проблеми со договарање на пријателски натпревари

Прочитај повеќе

12 дена до ЕП, не знаат дали ќе има публика

Словачка е во големи проблеми во организацискиот дел на ЕП

Прочитај повеќе

Словенецот останува во ПИК Сегед

Унгарците го продолжија договорот со словенечкиот репрезентативец

Прочитај повеќе