Вести од месец Април, 2020

И Црна Гора сака вајлд карта за СП Египет

ИХФ има две валјд карти за СП Египет, но по кој критериум ќе ги додели?

Прочитај повеќе

Стјепановиќ останува во Битола

Десниот бек потпиша нов договор со битолската екипа

Прочитај повеќе

Кој ќе игра во ЛШ следната сезона?

Два германски тима, по еден од првите девет држави

Прочитај повеќе

ЕХФ ја заврши сезоната и сега на „сите“ им е крив

А кое е за вас идеалното сценарио?

Прочитај повеќе

Металург чека крај, па да почне да работи

Металург прерано е отпишан, но следната сезона може пак да има тим за титула

Прочитај повеќе