Вести од месец Јануари, 2020

Македонија ќе оди во прв шешир за СП 2021?

Јужна Америка не испраќа во прв шешир од ждрепката за СП

Прочитај повеќе

Уругвај не издржа, прими гол од Боливија

Уругвај успешно се бранеше 55 минути, но тогаш за момент падна концентрацијата на нивната одбрана

Прочитај повеќе

МАКЕДОНЦИ ЌЕ ГО СУДАТ ФИНАЛЕТО: Ќе уживаме во предизвикот

Македонски судии ќе го судат финалето

Прочитај повеќе

Пак му донесоа конкуренција на Кузмановски

Магдебург најави дека нема да купува замена за Безјак, но купи

Прочитај повеќе

Кои се кандидатите за Ол Стар на ЕП 2020?

Нема Македонци, нема ни Данци ниту пак Французи

Прочитај повеќе