ШАХ: Втората победа е со 5.5 поени

Втора победа на Алкалоид на Европскиот Клупски Куп

Прочитај повеќе

ШАХ: Алкалоид тргна со 6-0

Максимална победа на Алкалоид на стартот на Европскиот Клупски Куп

Прочитај повеќе

Алкалоид повторно на Европскиот Клупски Куп

Најдобриот македонски шаховски клуб во нова мисија, повторно да ја освои Европа

Прочитај повеќе

Фармерскиот живот на судијата Начевски (Фото галерија)

Судијата Ѓорѓи Начевски детскиот сон го живее на сончевата страна на Водно

Прочитај повеќе

Пластичните кеси да се заменат со платнени

Иницијатива за замена на пластичните кеси со платнени торби

Прочитај повеќе