На Јакобсен не му се оди во „школо“

Понижувачки му е да седне на училишно столче

Прочитај повеќе

Јане Цветковски: Унгарија беше вистински избор за мене

Македонскиот голман доживува втора младост во дресот на унгарскиот Егер

Прочитај повеќе

Флензбург го задржа Магнус Род

Норвежанецот потпиша нов договор со германскиот шампион

Прочитај повеќе

Македонска Фаланга - Виена патува во Веспрем

Една од најверните навивачки групи ќе го бодри Вардар во Унгарија

Прочитај повеќе

Втор германски плејмејкер го пропушта ЕП

Двајца германски плејмејкери се повредија и нема да играат на ЕП 2020

Прочитај повеќе