Алкалоид повторно на Европскиот Клупски Куп

Најдобриот македонски шаховски клуб во нова мисија, повторно да ја освои Европа

Прочитај повеќе

Фармерскиот живот на судијата Начевски (Фото галерија)

Судијата Ѓорѓи Начевски детскиот сон го живее на сончевата страна на Водно

Прочитај повеќе

Пластичните кеси да се заменат со платнени

Иницијатива за замена на пластичните кеси со платнени торби

Прочитај повеќе

Колумбија прави домови од отпад од пластика

Колумбија својот отпад од пластика го употребува како градежен материјал за изградба на домови за сиромашните

Прочитај повеќе

ШАХ: Алкалоид се спрема за Европскиот Куп

Најдобриот македонски шаховски клуб се спрема за напад на европската круна

Прочитај повеќе