Колумбија прави домови од отпад од пластика

Колумбија својот отпад од пластика го употребува како градежен материјал за изградба на домови за сиромашните

Прочитај повеќе

ШАХ: Алкалоид се спрема за Европскиот Куп

Најдобриот македонски шаховски клуб се спрема за напад на европската круна

Прочитај повеќе

(ФОТО) Велес, секоја чест

Целото ѓубре покрај Велешкото езеро беше во корпите за отпадоци

Прочитај повеќе

Градот ќе го чисти Клинички центар

Ќе се исчисти ли конечно Клиничкиот центар?

Прочитај повеќе

До 2050 година пола свет ќе користи струја од обновливи извори на енергија

Ветерниците ќе владеат во 2050 година

Прочитај повеќе