Фармерскиот живот на судијата Начевски (Фото галерија)

Судијата Ѓорѓи Начевски детскиот сон го живее на сончевата страна на Водно

Прочитај повеќе

Пластичните кеси да се заменат со платнени

Иницијатива за замена на пластичните кеси со платнени торби

Прочитај повеќе

Колумбија прави домови од отпад од пластика

Колумбија својот отпад од пластика го употребува како градежен материјал за изградба на домови за сиромашните

Прочитај повеќе

ШАХ: Алкалоид се спрема за Европскиот Куп

Најдобриот македонски шаховски клуб се спрема за напад на европската круна

Прочитај повеќе

(ФОТО) Велес, секоја чест

Целото ѓубре покрај Велешкото езеро беше во корпите за отпадоци

Прочитај повеќе