ВИДЕО: Како се прави најскапото кафе

Како се прави најскапото кафе

Прочитај повеќе

Пакомак изработи мапа на контејнери за селекција на отпад

Мапа на која се маркирани сите локации каде може да се селектира стакло, хартија или пластика изработи компанијата Пакомак со цел контејнерите за рециклирање да станат подостапни до граѓаните

Прочитај повеќе

Пробиштип од ѓубре ќе прави компост

Општина Пробиштип ќе биде првата општина во источниот регион, која ќе ги менува навиките на граѓаните и од ѓубрето ќе прави компост.

Прочитај повеќе

Ветро Фарма на отворено море

Ирското море произведува струја за 590.000 домови

Прочитај повеќе

Произведени најеколошките фармерки во светот

Можете да ги купите во C&A

Прочитај повеќе