ШАХ: Алаклоид денеска на ново дерби

Алакалоид денеска на еден од најважните натпревари на Клупскиот Купа

Прочитај повеќе

ШАХ: Вердер покосен со 5-1

Трета победа на македонскиот клуб. Денеска големо дерби на програмата

Прочитај повеќе

ШАХ: Втората победа е со 5.5 поени

Втора победа на Алкалоид на Европскиот Клупски Куп

Прочитај повеќе

ШАХ: Алкалоид тргна со 6-0

Максимална победа на Алкалоид на стартот на Европскиот Клупски Куп

Прочитај повеќе

Алкалоид повторно на Европскиот Клупски Куп

Најдобриот македонски шаховски клуб во нова мисија, повторно да ја освои Европа

Прочитај повеќе