Алкалоид го напаѓа пехарот на Европскиот Куп

Алкалоид годинава ќе се обиде да го повтори успехот од 2016 година и одново да стане европски првак

Прочитај повеќе

Алкалоид стартуваше со 5-1 победа

Македонскиот клуб стартуваше со висока победа на Европскиот Клупски Куп

Прочитај повеќе

Исланѓанецот од Кил го пропушта ЕП

Исланѓанецот ќе паузира најмалку два месеца

Прочитај повеќе

Онифриенко го пропушта ЕП 2020!

Украина без својот најпознат играч во Виена

Прочитај повеќе

500 евра казна за критикување на судии

Шпанскиот тренер заработи парична казна

Прочитај повеќе