Скопско семејство ја чисти околината кај манастирот Св. Никита

Кај некои семејства, свеста е поразвиена отколку кај други

Прочитај повеќе

Стоилов во битка за почист град

Капитенот на Вардар во акција за расчистување на градот

Прочитај повеќе

Пакомак собра 140 тони стакло за еден месец

Угостителите стануваат доминантни во селекцијата на отпадот

Прочитај повеќе

СТОП за пловечкиот отпад во Вардар

СЕ ПОСТАВУВА ПЛОВЕЧКА ПРЕПРЕКА ЗА СОБИРАЊЕ ПЛАСТИЧНА АМБАЛАЖА ВО КОРИТОТО НА ВАРДАР

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) И еден човек може да исчисти плажа

Кога во играта ќе се приклучи и Боливуд

Прочитај повеќе