Пакомак собра 140 тони стакло за еден месец

Угостителите стануваат доминантни во селекцијата на отпадот

Прочитај повеќе

СТОП за пловечкиот отпад во Вардар

СЕ ПОСТАВУВА ПЛОВЕЧКА ПРЕПРЕКА ЗА СОБИРАЊЕ ПЛАСТИЧНА АМБАЛАЖА ВО КОРИТОТО НА ВАРДАР

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) И еден човек може да исчисти плажа

Кога во играта ќе се приклучи и Боливуд

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Како се прави најскапото кафе

Како се прави најскапото кафе

Прочитај повеќе

Пакомак изработи мапа на контејнери за селекција на отпад

Мапа на која се маркирани сите локации каде може да се селектира стакло, хартија или пластика изработи компанијата Пакомак со цел контејнерите за рециклирање да станат подостапни до граѓаните

Прочитај повеќе